Warmtenet Midden-West Brabant

In opdracht van de gemeenten Breda en Tilburg, woningcorporaties Alwel, WonenBreburg, Laurentius, Tiwos en TBV Wonen en warmteleverancier Ennatuurlijk werkte Fakton Energy een business model uit voor het warmtenet van Midden/West-Brabant. De betrokken partijen beogen met het business model gezamenlijk op transparante wijze de optimale scope en uitgangspunten te bepalen voor het aansluiten van woningen op het warmtenet. In samenwerking met de opdrachtgevers stelde Fakton Energy een rapport op met een beschrijving van het business model, de uitgangspunten en de belangrijkste resultaten en inzichten. Download hier uw exemplaar van het rapport.

Ja, ik krijg graag inzicht in het business model van Ennatuurlijk voor warmtenet Midden/West Brabant en vraag het rapport aan dat door Fakton Energy is opgesteld.

In de e-mailberichten die je over dit onderwerp ontvangt, kun je altijd je voorkeuren doorgeven. Weten wat er met uw gegevens gebeurt? Bekijk hier het privacystatment van Ennatuurlijk en/of van Fakton Energy